Poděkování a důležité Oznámení

Poděkování

Milí čtenáři, nejdříve bych vám chtěla poděkovat za to, že navštěvujete naši stránku a vůbec se zajímáte o téma psychických nemocí, poruch a odchylek. Ať je váš důvod jakýkoli, jsem přesvědčená, že čím více lidí se o těchto věcech dozví, a čím více se o tom bude mluvit, tím se to bude čím dál více považovat za "normální" nemoci či handicapy, a ne za něco divného, nepochopitelného nebo dokonce tajemného a mystického. Takže vám mockrát děkuji jménem celého našeho blogu!

Oznámení

Jako druhou věc bych vám chtěla s jistou lítostí oznámit, že Monča, spoluautorka a má kamarádka, která pro vás píše krásné lehce odborné příspěvky, je momentálně v psychiatrické klinice, kde se jí snaží pomoci s jejími zhoršujícími se symptomy její nemoci. Má tam jen krátkou omezenou dobu, kdy může používat přístroje a příliš krátkou na to, aby stihla psát články. Z toho důvodu teď nejspíš nebude moci nějakou dobu vydávat články. Moc jí přeji, aby se její stav zlepšil a aby mohla začít žít normálnější život, než žila doposud...

Jak Mončina nepřítomnost ovlivní náš blog?

Pozastavíme téma teorie psychických poruch, jak jsem se již jednou zmínila, nejsem takový odborník jako Monča, takže nemůžu psát za ni. Místo toho se ale podíváme na praktickou stránku psychických nemocí.

Na jaké témata se můžete těšit?

Jak jsem se svěřila svým rodičům s depresí
Pedofil: Články vs realita
Nejlepší písničky na zlepšení nálady
Písničky, které vám rozumí
Angličtina a pomoc s psychickou poruchou
4 a půl nejlepších kanálů zabývajících se PSY nemocemi
Nejlepší způsoby jak pomoci se sebevražednými myšlenkami

a mnoho dalšího! Jak vidíte, je to spousta témat a každé je z trochu jiného soudku. A ano, ještě jedna věc - kdybyste měli nějaký nápad na téma, které by vás zajímalo, a o kterém byste se rádi dozvěděli více, dejte nám vědět v komentářích buď na webu, nebo na naší facebookové stránce. Rádi si poslechneme, co by vás zajímalo, a na co se zaměřit.

A nakonec, pokud máte jakékoli dotazy, připomínky, poznámky, nebo vás něco trápí, nebojte se nám napsat, buďto do komentářů, nebo přímo na náš email, moc rádi vám odpovíme! Mějte se krásně a nezapomeňte, jsme tu pro vás!

Komentáře

  1. Teda, to je škoda, doufám že se Monča co nejdřív zase vrátí. Vždycky je fajn, když se o blog dělí více lidí, je tu tak více různých přístupů a názorů. Každopádně jí držím palce, aby se cítila líp, je samozřejmě důležitější, aby se věnovala přednostně své léčbě. Tak posílám spoustu podpory!
    A samozřejmě blog navštěvuji pravidelně a nemám v plánu přestat. Vidím, že je na co se těšit ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujeme za podporu! Moc to pro nás znamená.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat